Registrer dig her:

Atea inviterer til en temadag, hvor vi fokuserer på OT-sikkerhed og gennemgår nogle af de OT-sikkerhedsproblematikker, som virksomhederne står i netop nu. Flere af de førende leverandører på markedet deltager i diskussionerne og kommer med praktiske forslag til, hvordan disse problemer kan løses, så vi både opnår et mere sikkert miljø og bedre synlighed for, hvad der rent faktisk foregår.   

Registreringsoplysninger
Tilmelding bedes foretaget senest den 10.02.2021
Dette gøres via registreringsblanketten nedenfor.

Kontaktoplysninger
Hvis du har nogle spørgsmål til arrangementet, er du
velkommen til at henvende dig til Claus Jensen-Fangel på:
e-mail: Claus.Jensen-Fangel@atea.dk eller på
telefon: +45 3078 0365

Med venlig hilsen,
Atea A/S
Vi gør opmærksom på:
Med min tilmelding til arrangementet bekræfter jeg, at jeg har læst og accepterer Ateas generelle Persondatapolitik. Atea må opbevare mine indtastede data i maksimalt 12 mdr. plus løbende kvartal efter arrangementets afvikling, hvorefter de slettes. Formålet med opbevaring af mine data, er at Atea kan styrke udvalget af relevante for arrangementer for mig som deltager. 

Samtidigt accepterer jeg, at Atea må ringe til mig og følge op på arrangementet og dele mit navn, titel og virksomhed med de samarbejdspartnere, der fremgår af programmet. 

Jeg kan til hver en tid tilbagekalde mit samtykke ved at afmelde mig arrangementet. Afmelding kan ske ved at benytte linket i bekræftelsesmailen.

Behandling af persondata

Jeg har læst og accepterer Ateas vilkår og betingelser for opbevaring og deling af personlige data. Vi opbevarer dine data i maksimalt 1 år plus løbende kvartal (3 mdr.), hvorefter det bortskaffes.

Hold dig opdateret med nyheder og gode tilbud fra Atea Danmark A/S

Jeg er er bekendt med, at jeg til hver en tid kan afmelde denne service via afmeldingslink i modtagne e-mails.