Registrer dig her til IT EXPO d. 17. september 2020

På IT EXPO vil vi ikke blot fokusere på de udfordringer, der opstod, da Danmark og store dele af verden blev lukket ned. Sammen med verdens største leverandører af it-udstyr og løsninger vil vi også dykke ned i de løsninger, der skal fremtidssikre kommende generationer. 


Registreringsoplysninger
Tilmelding bedes foretaget senest den 15.09.2020
Dette gøres via registreringsblanketten nedenfor.

Kontaktoplysninger
Hvis du har nogle spørgsmål til arrangementet, er du vel-kommen til at henvende dig  på e-mail: ateaitexpo@atea.dk

Vi gør opmærksom på:
Ved at give os dine kontaktoplysninger accepterer du at modtage tilbudsbreve, invitationer til seminarer og nyheder fra Atea A/S og er bekendt med, at du til hver en tid kan afmelde denne service via afmeldingslink i modtagne e-mails. Samtidigt accepterer du, at Atea må dele dit navn, titel og virksomhed med de samarbejdspartnere, der deltager på IT EXPO.

Ved at deltage på IT EXPO accepterer du også, at der vil blive taget billeder og optaget video, som Atea må bruge i forbindelse med markedsføring af fremtidige IT EXPO arrangementer på Ateas hjemmeside og Ateas sociale medier.

Behandling af persondata

*Vi opbevarer dine data i maksimalt 1 år plus løbende kvartal (3 måneder), hvorefter det bortskaffes. Læs mere om vores vilkår og betingelser på https://www.atea.dk/om-atea/data-privacy-policy.

Hold dig opdateret med nyheder og gode tilbud fra Atea Danmark A/S

Når du tilmelder dig Ateas vidensdelingsprogram, siger du "ja, tak" til, at Atea må kontakte dig via e-mail med nyheder, information, relevante tilbud, invitationer og lignende